

2015 Australian Superbike Championships Round 2 – Queensland FINAL

Friday

07:30 -07:50 07:55-08:15	Officials Briefing Riders & Team Managers Briefing		20 min 20 min
9.00 - 9.15 9.20 - 9.35 9.40 - 9.55 10.00 - 10.15 10.20 - 10.40 10.45 - 11.05 11.10 - 11.25 11.30 - 11.45 11.50 - 12.05 12.10 - 12.25 12.30 - 12.45	Production Club Challenge Formula 3 Unlimited Moto 3/125cc Supersport Superbike Club Challenge Super Moto Production Club Challenge Formula 3 Unlimited Moto 3/125cc	Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 2 Practice 2 Practice 2 Practice 2 Practice 2	15 min 15 min 15 min 15 min 20 min 20 min 15 min 15 min 15 min 15 min
Lunch Break		30 mins	
13.15 - 13.35 13.40 - 14.00 14:05 - 14.20 14.25 - 14.40 14.45 - 15.00 15.05 - 15.20 15.25 - 15.40 15.45 - 16.05 16.10 - 16.30	Supersport Superbike Club Challenge Super Moto Production Club Challenge Formula 3 Unlimited Moto 3/125cc Supersport	Practice 2 Practice 2 Practice 2 Practice 3 Practice 3 Practice 3 Practice 3 Practice 3 Practice 3	20 min 20 min 15 min 15 min 15 min 15 min 15 min 20 min

This schedule is approximate. The starting times and length of sessions and races are subject to change in the event of delays in race operations.



2015 Australian Superbike Championships Round 2 – Queensland FINAL

Saturday

07:20 -07:40 07:45-08:05	Officials Briefing Riders & Team Managers Briefing		20 min 20 min
8:30 - 8:50 8.55 - 9.15 9.20 - 9.40 9.45 - 10.00 10.05 -10.35 10.40 - 10.55 11.00 - 11.30 11.35 - 11.55 12.00 - 12.20	Unlimited Production Moto 3/125cc Club Challenge Formula 3 Supersport Club Challenge Super Moto Superbike Production Unlimited	Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 1 Qualifying 2 Qualifying 2	20 min 20 min 20 min 15 min 30 min 15 min 30 min 20 min
12.25 – 12.45	Moto3/125cc	Qualifying 2	20 min

Lunch Break with On Track Activities

45 mins

13.30 – 14.00	Supersport	Qualifying 2	30 min
14.05 – 14.25	Club Challenge Formula 3	Race 1	8 Laps
14.30 – 14.50	Production	Race 1 –	9 Laps
14.55 – 15.15	Superbike (ALL)	Qualifying 2	20 min
15.20 – 15.30	Superbike Superpole (TOP 10 only)	Qualifying 3	10 min
15.30 – 15.40	Superbike Media		10 min
15.40 – 16:00	Moto 3/125cc	Race 1 –	10 Laps
16.05 – 16.25	Unlimited	Race 1 -	10 Laps
16.30 – 16.50	Club Challenge Super Moto	Race 1 –	8 Laps

This schedule is approximate. The starting times and length of sessions and races are subject to change in the event of delays in race operations.



2015 Australian Superbike Championships Round 2 – Queensland FINAL

Sunday

07:40 -08:00	Officials Briefing	20 min
8:40 - 8.45	Production	Warm Up
8.50 – 8.55	Unlimited	Warm Up
9.00 - 9.05	Moto 3/125cc	Warm Up
9.10 - 9.15	Superbike	Warm Up
9.20 - 9.25	Supersport	Warm Up
9.30 - 9.50	Production	Race 2 – 9 Laps
9.55 – 10.15	Club Challenge Formula 3	Race 2 - 8 Laps
10.20 – 10.40	Unlimited	Race 2 – 10 Laps
10.45 11.05	Moto 3/125cc	Race 2 – 10 Laps
11.10 – 11.30	Club Challenge Super Moto	Race 2 – 8 Laps
11.35 – 12.10	Superbike (Media Grid)	Race 1 – 14 Laps

Lunch Break with On Track Activities

45 min

40.55 40.00	0 (//// 0 : 1)	5 4 441
12.55 – 13.20	Supersport (Abb Grid)	Race 1 - 14 Laps
13.25 – 13.45	Production	Race 3 – 9 Laps
13.50 – 14.10	Club Challenge Formula 3	Race 3 – 8 Laps
14.15 – 14.35	Unlimited	Race 3 – 10 Laps
14.40 – 15.05	Supersport (Abb Grid)	Race 2 – 14 Laps
15.10 – 15.45	Superbike (Media Grid)	Race 2 – 14 Laps
15.45 – 15.55	Superbike Media	10 min
15.55 – 16.15	Moto 3/125cc	Race 3 – 10 Laps
16.20 – 16.40	Club Challenge Super Moto	Race 3 - 8 Laps

This schedule is approximate. The starting times and length of sessions and races are subject to change in the event of delays in race operations.