

# 2015 Australian Superbike Championships Round 2 – Queensland FINAL A

This schedule is approximate. The starting times and length of sessions and races are subject to change and will be changed in the event of an incident or delay in operations.

## <u>Friday</u>

07:30 -07:50 07:55-08:15	Officials Briefing Riders & Team Managers Briefing		20 min 20 min
9.10 - 9.25 $9.30 - 9.45$ $9.50 - 10.05$ $10.10 - 10.35$ $10.40 - 11.05$ $11.10 - 11.25$ $11.30 - 11.45$ $11.50 - 12.05$ $12.10 - 12.25$	Production Club Challenge Formula 3 Moto 3/125cc Supersport Superbike Club Challenge Super Moto Production Club Challenge Formula 3 Moto 3/125cc	Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 2 Practice 2 Practice 2	15 min 15 min 25 min 25 min 15 min 15 min 15 min 15 min
Lunch Break		30 mins	



## 2015 Australian Superbike Championships Round 2 – Queensland FINAL A

This schedule is approximate. The starting times and length of sessions and races are subject to change and will be changed in the event of an incident or delay in operations.

#### **Saturday**

07:20 -07:40	Officials Briefing		20 min
07:45-08:05	Riders & Team Managers Briefing		20 min
<b>9.00</b> – 9.20	Production	Qualifying 1	20 min
9.25 – 9.45	Moto 3/125cc	Qualifying 1	20 min
9.50 – 10.05	Club Challenge Formula 3	Qualifying	15 min
10.10 - 10.40	Supersport	Qualifying 1	30 min
10.45 – 11.00	Club Challenge Super Moto	Qualifying	15 min
11:00 – 11:10	Entertainment		
11.10 - 11.30	Production	Qualifying 2	20 min
11.35 – 12.05	Superbike	Qualifying 1	30 min
12.10 – 12.30	Moto3/125cc	Qualifying 2	20 min
Lunch Break with	On Track Activities	50 mi	ns
<i>Lunch Break with</i> 13.20 – 13.50 13.55 – 14.15 14.20 – 14.40 14.45 – 15.05	<b>On Track Activities</b> Supersport Club Challenge Formula 3 Production Superbike (ALL)	<b>50 mi</b> Qualifying 2 Race 1 Race 1 – Qualifying 2	<b>3</b> 0 min 8 Laps 9 Laps 20 min
13.20 – 13.50	Supersport	Qualifying 2	30 min
13.55 – 14.15	Club Challenge Formula 3	Race 1	8 Laps
14.20 – 14.40	Production	Race 1 –	9 Laps



## 2015 Australian Superbike Championships Round 2 – Queensland FINAL A

This schedule is approximate. The starting times and length of sessions and races are subject to change and will be changed in the event of an incident or delay in operations.

#### **Sunday**

07:40 -08:00	Officials Briefing	20 min
<b>9:00</b> - 9.05 9.10 - 9.15 9.20 - 9.25 9.30 - 9.35	Production Moto 3/125cc Superbike Supersport	Warm Up Warm Up Warm Up Warm Up
9:35 – 9:45	Entertainment	
9.45 - 10.05 10.10 - 10.30 10.35 - 10.55 11.00 - 11.20 11.25 - 12.00	Production Club Challenge Formula 3 Moto 3/125cc Club Challenge Super Moto Superbike (Media Grid)	Race 2 – 9 Laps Race 2 - 8 Laps Race 2 – 10 Laps Race 2 – 8 Laps Race 1 – 14 Laps
Lunch Break with On Track Activites		50 min
12.50 – 13.15 13.20 – 13.40 13.45 – 14.05 14.10 – 14.35	Supersport (Abb Grid) Production Club Challenge Formula 3 Supersport (Abb Grid)	Race 1 - 14 Laps Race 3 – 9 Laps Race 3 – 8 Laps Race 2 – 14 Laps
14:35 – 14:45	Entertainment	

14.45 – 15.20	Superbike (Media Grid)	Race 2 – 14 Laps
15.20 – 15.30	Superbike Media	10 min
15.30 – 15.50	Moto 3/125cc	Race 3 – 10 Laps
15.55 – <b>16.15</b>	Club Challenge Super Moto	Race 3 – 8 Laps