



# MOTUL TRELL

# 2018 Australian Superbike Championship Round 2 – Wakefield Park, NSW



Official Schedule v.4

### **Friday**

7.40 – 8.00 8.00 – 8.20	Officials Briefing Riders & Team Managers Briefing		20 min 20 min
9.00 - 9.20 9.25 - 9.40 9.45 - 10.10 10.15 - 10.35 10.40 - 11.10 11.15 - 11.30 11.35 - 11.55	Supersport 300 Australian Sidecar Championship Kawasaki Supersport YMF R3 Cup Yamaha Motor Insurance Superbike GP Juniors Cup Supersport 300	Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 2	20 min 15 min 25 min 20 min 30 min 15 min 20 min
12.00 – 12.15	Australian Sidecar Championship	Practice 2	15 min
Lunch Brea	ak 30 min		
12.45 – 13.10	Kawasaki Supersport	Practice 2	25 min
13.15 – 13.35		D (: 0	
13 10 _ 11 10	YMF R3 Cup  Yamaha Motor Insurance Superhike	Practice 2	20 min
13.40 – 14.10 14.15 – 14.30	Yamaha Motor Insurance Superbike	Practice 2	30 min
13.40 – 14.10 14.15 – 14.30 14.35 – 14.55	•		
14.15 – 14.30	Yamaha Motor Insurance Superbike GP Juniors Cup Supersport 300 Kawasaki Supersport	Practice 2 Practice 2	30 min 15 min
14.15 – 14.30 14.35 – 14.55	Yamaha Motor Insurance Superbike GP Juniors Cup Supersport 300	Practice 2 Practice 2 Practice 3	30 min 15 min 20 min

This schedule is approximate; and all starting times, length of sessions and races are subject to change; and may be changed in the event of an incident or delay in operations.

Australian Sidecar Championship

**GP Juniors Cup** 



16.30 - 16.45

16.50 - 17.05







Practice 3

Practice 3

15 min

15 min







# 2018 Australian Superbike Championship Round 2 – Wakefield Park, NSW



### Official Schedule v.4

# **Saturday**

07.50 - 08.10	Officials Briefing		20 min
08.00 - 08.20	Riders & Team Managers Briefing		20 min
9.00 - 9.15	GP Juniors Cup	Qualifying 1	15 min
9.20 - 9.40	Supersport 300	Qualifying 1	20 min
9.45 - 10.05	Australian Sidecar Championship	Qualifying 1	20 min
10.10 - 10.40	Kawasaki Supersport	Qualifying 1	30 min
10.45 - 11.05	YMF R3 Cup	Qualifying 1	20 min
11.10 - 11.40	Yamaha Motor Insurance Superbike	Qualifying 1	30 min
11.45 - 12.00	GP juniors Cup	Qualifying 2	15 min
12.05 - 12.25	Supersport 300	Qualifying 2	20 min
12.30 - 12.50	Australian Sidecar Championship	Qualifying 2	20 min

### Lunch Break with Activities 40 min

13.30 – 13.50	YMF R3 Cup	Qualifying 2	20 min
13.55 – 14.25	Kawasaki Supersport	Qualifying 2	30 min
14.30 – 14.50	Supersport 300	Race 1	10 Laps
14.55 – 15.10	GP Juniors Cup	Race 1	6 Laps
15.15 – 15.45	Yamaha Motor Insurance Superbike	Qualifying 2	30 min
15.45 – 15.55	YMI Superbike Media		
15.55 – 16.15	YMF R3 Cup	Race 1	8 Laps
16.20 – 16.40	Australian Sidecar Championship	Race 1	8 Laps

This schedule is approximate; and all starting times, length of sessions and races are subject to change; and may be changed in the event of an incident or delay in operations.















# 2018 Australian Superbike Championship Round 2 - Wakefield Park, NSW



### Official Schedule v.4

# **Sunday**

7.15 – 7.30	Officials Briefing	15 min
8.30 - 8.35	YMF R3 Cup	Warm Up
8.40 - 8.45	GP Juniors Cup	Warm Up
8.50 - 8.55	Supersport 300	Warm Up
9.00 - 9.10	Yamaha Motor Insurance Superbike	Warm Up
9.15 - 9.20	Kawasaki Supersport	Warm Up
9.25 - 9.30	Australian Sidecar Championship	Warm Up
9.35 - 9.55	YMF R3 Cup	Race 2 – 8 Laps
10.00 - 10.30	Kawasaki Supersport	Race 1 – 16 Laps
10.35 - 10.55	Supersport 300	Race 2 – 10 Laps
11.00 - 11.45	Yamaha Motor Insurance Superbike	Race 1 – 20 Laps
11.50 - 12.05	GP Juniors Cup	Race 2 – 6 Laps
12.10 - 12.30	Australian Sidecar Championship	Race 2 – 8 Laps

#### Lunch Break with Pit Lane Walk for ASBK Fans 45 min

13.10 – 13.30	Supersport 300	Race 2 – 8 Laps
13.35 – 14.20	Yamaha Motor Insurance Superbike	Race 2 – 20 Laps
14.20 – 14.25	YMI Superbike Media	
14.25 – 14.55	Kawasaki Supersport	Race 3 – 16 Laps
15.05 – 15.25	YMF R3 Cup	Race 3 – 8 Laps
<u>1</u> 5.35 – 15.50	GP Juniors Cup	Race 3 – 6 Laps
16.00 – 16.20	Australian Sidecar Championship	Race 3 – 8 Laps

This schedule is approximate; and all starting times, length of sessions and races are subject to change; and may be changed in the event of an incident or delay in operations.







