



Official Schedule V.4

Thursday

07.00 - 07.30	Officials Briefing		30 min
07.30 - 07.50	Riders & Team Managers Briefing		20 min
08.30 - 09.00	Supersport 300	Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1 Practice 1	30 min
09.10 - 09.40	Kawasaki Supersport		30 min
09.50 - 10.20	Yamaha Motor Insurance Superbike		30 min
10.30 - 11.00	ARRC UB150		30 min
11.10 - 11.40	ARRC AP250		30 min
11.50 - 12.30	ARRC SS600		40 min
Lunch Break & ASBK Pillion Ride Activities		40 n	nin
13.10 - 13.40	Supersport 300	Practice 2 Practice 2 Practice 2 Practice 2 Practice 2 Practice 2	30 min
13.50 - 14.20	Kawasaki Supersport		30 min
14.30 - 15.00	Yamaha Motor Insurance Superbike		30 min
15.10 - 15.40	ARRC UB150		30 min
15.50 - 16.20	ARRC AP250		30 min
16.30 - 17.10	ARRC SS600		40 min















Official Schedule V.4

Friday

07.00 - 07.30	Officials Briefing		30 min
07.30 - 07.50	Riders & Team Managers Briefing		20 min
08.30 - 09.00 09.10 - 09.50 10.00 - 10.30 10.40 - 11.10 11.20 - 11.50 12.00 - 12.30	ARRC AP250 ARRC SS600 ARRC UB150 Supersport 300 Kawasaki Supersport Yamaha Motor Insurance Superbike	Practice 3 Practice 3 Qualifying Practice 3 Practice 3 Practice 3	30 min 40 min 30 min 30 min 30 min 30 min

Lunch Break & ASBK Pillion Ride Activities 40 min

13.10 – 13.30	Supersport 300	Qualifying 1	20 min
13.40 – 14.10	ARRC AP250	Qualifying	30 min
14.20 - 15.00	ARRC SS600	Qualifying	40 min
15.10 – 15.40	ARRC UB150	Superpole	30 min
15.50 - 16.20	Yamaha Motor Insurance Superbike	Qualifying 1	30 min
16.30 - 17.00	Kawasaki Supersport	Qualifying 1	30 min















Official Schedule V.4

Saturday

07.00 - 07.20	Officials Briefing		20 min
08.30 - 08.50 09.00 - 09.30 09.40 - 10.10 10.20 - 10.30 10.40 - 10.50 11.00 - 11.15 11.25 - 11.45 11.55 - 12.25 12.35 - 13.20	Supersport 300 Kawasaki Supersport Yamaha Motor Insurance Superbike ARRC UB150 ARRC AP250 ARRC SS600 Supersport 300 Kawasaki Supersport Yamaha Motor Insurance Superbike	Qualifying 2 Qualifying 2 Qualifying 2 Warm Up Warm Up Warm Up Race 1 Race 1	30 min 30 min 30 min 10 min 10 min 15 min 7 laps 8 laps 10 laps
	Lunch Break	35 min	
13.55 – 14.30 14.50 – 15.25 15.45 – 16.35 16.45 – 17.05	ARRC UB150 ARRC AP250 ARRC SS600 Supersport 300	Race 1 Race 1 Race 1 Race 2	7 laps 9 laps 15 laps 7 laps















Official Schedule V.4

Sunday

07.00 - 07.20	Officials Briefing		20 min
08.20 - 08.30 08.40 - 08.50 09.00 - 09.15 09.25 - 09.55 10.05 - 10.50	ARRC UB150 ARRC AP250 ARRC SS600 Kawasaki Supersport Yamaha Motor Insurance Superbike	Warm Up Warm Up Warm Up Race 2 Race 2	10 min 10 min 15 min 8 laps 10 laps
	Break & Activities	45 min	
11.35 – 11.55 12.00 – 12.30	Supersport 300	Race 3	7 laps
12.40 – 13.25	Kawasaki Supersport Yamaha Motor Insurance Superbike	Race 3 Race 3	8 laps 10 laps









