



2018 Australian Superbike Championship Round 4 - Hidden Valley Raceway, NT





Friday

07.10 - 07.30 07.30 - 07.50	Officials Briefing Riders & Team Managers Briefing		20 min 20 min
09:00 - 09:20	MANT Club Challenge	Practice 1	20 min
09:25 - 09:55	Kawasaki Supersport	Practice 1	30 min
10.00 - 10.20	Supersport 300	Practice 1	20 min
10.25 – 10.45	Motorsports NT Club Challenge	Practice 1	20 min
10.50 – 11.20	YMI Superbike	Practice 1	30 min
11.25 – 11.45	MANT Club Challenge	Practice 2	20 min
11.50 – 12.20	Kawasaki Supersport	Practice 2	30 min

Lunch Break - ASBK Pillion Rides

Pı	ractice 2	20	min
Pı	ractice 2	20	min
Pı	ractice 2	30	min
Pı	ractice 3	20	min
Pı	ractice 3	30	min
Pı	ractice 3	30	min

45 mins

13.05 – 13.25	Supersport 300	Practice 2	20 min
13.30 - 13.50	Motorsports NT Club Challenge	Practice 2	20 min
13:55 – 14.25	YMI Superbike	Practice 2	30 min
14.30 - 14.50	MANT Club Challenge	Practice 3	20 min
14.55 – 15.25	Kawasaki Supersport	Practice 3	30 min
15.30 - 16.00	YMI Superbike	Practice 3	30 min
16.05 – 16.25	Supersport 300	Practice 3	20 min
16.30 – 16.50	Motorsports NT Club Challenge	Practice 3	20 min

This schedule is approximate; and all starting times, length of sessions and races are subject to change; and may be changed in the event of an incident or delay in operations.













2018 Australian Superbike Championship Round 4 – Hidden Valley Raceway, NT



Official Schedule V3

Saturday	1

07.30 - 07.55 08.00 - 08.20	Officials Briefing Riders & Team Managers Briefing		20 min 20 min
09.00 - 09.20	MANT Club Challenge	Qualifying	20 min
09.25 - 09.55	Kawasaki Supersport	Qualifying 1	30 min
10.00 - 10.20	Supersport 300	Qualifying 1	20 min

Dave McKenna Stunt Show - On Track

10.40 - 11.10	YMI Superbike	Qualifying 1	30 min
11.20 – 11.40	Motorsports NT Club Challenge	Qualifying	20 min

Lunch Break with - ASBK Pillion Rides & Pit Lane Walk

12.45 - 13.05	Supersport 300	Qualifying 2	20 min
13.10 - 13.40	Kawasaki Supersport	Qualifying 2	30 min
13.45 – 14.10	MANT Club Challenge	Race 1	8 Laps

Dave McKenna Stunt Show - On Track

14.25 – 14.55	YMI Superbike	Qualifying 2	30 min
14.55 – 15.05	Superbike Media		
15.05 – 15.25	Supersport 300	Race 1	10 Laps
15.30 - 15.55	Motorsports NT Club Challenge	Race 1	8 Laps

ASBK Additional Activities

10.00 - 15.00	Trade Alley	Pit Paddock
11.00 – 14.00	bLU cRU Mini Moto Experience	Hill – Turn 10
11.45 – 12.15	Spectator Pit Lane Walk	Meet at Garage 34
12.45 – 13.00	Superbike Autograph Signing	ASBK Podium

This schedule is approximate; and all starting times, length of sessions and races are subject to change; and may be changed in the event of an incident or delay in operations.













2018 Australian Superbike Championship Round 4 – Hidden Valley Raceway, NT

Official Schedule V3



Sunday

07.40 - 08.00	Officials Briefing	25 min
08.30 - 08.35	MANT Club Challenge	Warm Up
08.40 - 08.45	Kawasaki Supersport	Warm Up
08.50 - 08.55	Supersport 300	Warm Up
09.00 - 09.05	Motorsports NT Club Challenge	Warm Up
09.10 - 09.20	YMI Superbike	Warm Up

Dave McKenna Stunt Show - On Track

09.30 - 09.55 10.00 - 10.30 10.35 - 11.00	MANT Club Challenge Kawasaki Supersport Motorsports NT Club Challenge	Race 2 - 8 Laps Race 1 - 14 Laps Race 2 - 8 Laps
11.05 – 11.50 11.50 – 12.00	YMI Superbike Superbike Media	Race 1 - 18 Laps
12.00 – 12.20	Supersport 300	Race 2 - 10 Laps

Lunch Break with ASBK Pit Lane Walk & Dave MaKenna Stunt Show

12.55 – 13.25	Kawasaki Supersport	Race 2 - 14 Laps
13.35 – 14.20	YMI Superbike	Race 2 - 18 Laps
14.20 – 14.30	Superbike Media	
14.35 – 14.55	Supersport 300	Race 3 - 10 Laps

Dave McKenna Stunt Show - On Track

15.05 – 15.30	MANT Club Challenge	Race 3 - 8 Laps
15.35 – 16.00	Motorsports NT Club Challenge	Race 3 - 8 Laps

ASBK Additional Activities

08.00 - 12.30 & 13.00 - 17.30	Shuttle Bus Service	Rotating Points
10.00 – 15.00	Trade Alley	Pit Paddock
10.30 – 14.00	bLU cRU Mini Moto Experience	Hill – Turn 10
12 15 – 12 35	Spectator Pit Lane Walk	Meet at Garage 34

This schedule is approximate; and all starting times, length of sessions and races are subject to change; and may be changed in the event of an incident or delay in operations.







