







Hidden Valley Raceway, NT **ASBK Round 4 - Official Schedule**

Version 1 – 7th June 2023

Thursday	15 th June			
13.00	18.30	ASBK Race Secretary Office - Open	Race Secretary Office	5.5 hrs
13.30	16.00	Track Walk Inspection	Circuit	2.5 hrs
14.00	16.00	ASBK Technical Inspection	Tech Inspection Bay	2 hrs
17.00	18.30	Official Rider / Driver Signing Session	Darwin Waterfront	1.5 hrs

Friday	16 th June			
6.30	18.00	ASBK Race Secretary Office - Open	Race Secretary Office	11.5 hrs
7.30	7.50	Riders Briefing (SBK)	Briefing 1	20mins
8.45	9.15	Alpinestars Superbike	Free Practice 1	30 mins
12.10	12.40	Alpinestars Superbike ^	Free Practice 2	30 mins
15.25	16.00	Alpinestars Superbike ^	Free Practice 3	30 mins
•				
16.05	16.20	ASBK Pillion Ride Program	Pillion Rides	15 mins

Saturday	17 th June			
8.25	8.45	Alpinestars Superbike ^	Qualifying 1	20 mins
8.50	9.05	Alpinestars Superbike ^	Qualifying 2	15 mins
12.40	13.20	Alpinestars Superbike ^*	Race 1	16 Laps

Sunday	18 th June			
8.30	9.10	Alpinestars Superbike ^	Race 2	16 Laps
13.10	13.50	Alpinestars Superbike ^*	Race 3	16 Laps

^ ASBK Live TV coverage on Fox Sport Australia / Kayo

* ASBK TV Live on Channel 7

All Times Listed are Australian Central Standard Time (NT local time)









